İSTANBUL / ŞİLE - Üvezli Yıldız Aytaman Ortaokulu

Üvezli Yıldız Aytaman Ortaokulu

Üvezli Köyü/Şile İSTANBUL
Vizyon
Milli değerlerinin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı bireyler yetiştiren, kalitede öncü bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplumda görevlerinin bilincinde olan; üretken, kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
* 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ve 2. DÖNEM İLÇE BİRİNCİLİĞİ * DOKTORLAR VE SAĞLIK KONULU RESİM YARIŞMASI İL GENELİ MANSİYON ÖDÜLÜ - TUBA DİLEK 7A
DOĞALGAZ KALORİFER
Ulaşım
Üsküdar´dan kalkan 139 ve 139A, Tepeüstü´nden kalkan 139T nolu otobüs Üvezli sapağından geçmektedir.
Taşımalı Eğitim
ÜVEZLİ MAHALLESİ
Okulumuz Şile Merkeze 25 km İstanbul Merkeze 60 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
HER YIL YAPILAN DÜZENLİ OLARAK YAPILAN TUBİTAK 4006 PROJE YARIŞMASINA KATILMAYA 10 PROJEMİZLE HAK KAZANDIK